Sivas Belediye Başkanı Bilgin, 65 mahalle muhtarıyla bir araya geldi

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, "19 Ekim Muhtarlar Günü" dolayısıyla 65 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kentte yapılan ve yapılacak olan hizmetlerin istişare edildiği toplantıda...

18 Ekim 2021 Pazartesi 15:43
Sivas Belediye Başkanı Bilgin, 65 mahalle muhtarıyla bir araya geldi

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, "19 Ekim Muhtarlar Günü" dolayısıyla 65 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kentte yapılan ve yapılacak olan hizmetlerin istişare edildiği toplantıda mahallelerdeki sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu.

Sivas Belediyesi sosyal tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya Bilgin’in yanı sıra başkan yardımcıları, Muhtarlar Derneği Başkanı Cemalettin Arslan ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda konuşan Bilgin, mahallerin sorunlarına hızlı çözüm üreteceklerini belirterek, "Belediyecilikte muhtarlarımızın yeri her zaman ayrıdır. Bugün her mahallemizde ayrı ayrı farklı alanlarda çalışmalar yapıyoruz. Bu hizmetleri yaparken de en büyük paydaşımız en büyük ortağımız tabi ki muhtarlarımızdır. Çünkü muhtarlarımız dünden bugüne vatandaş ile devlet arasında köprü vazifesi görmüştür. Bu nedenle Belediye olarak bizler de yapılacak her çalışma, başlanacak her projeye muhtarlarımızı dahil ederek süreci yürütüyoruz." ifadelerini kullandı.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.