Sivas Belediye Başkanı Bilgin, Ramazan Bayramını kutladı

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Bilgin mesajında, bayramların, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin sergilendiği, millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği...

12 Mayıs 2021 Çarşamba 17:21
Sivas Belediye Başkanı Bilgin, Ramazan Bayramını kutladı

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bilgin mesajında, bayramların, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin sergilendiği, millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günler olduğunu belirtti.

Salgın nedeniyle alınan tedbirlere uyulması, sağlığı olumsuz etkileyecek temaslardan kaçınılması gerektiğini aktaran Bilgin, "Bayramın İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini, içinde bulunduğumuz bu zor günlerin geride kalıp, yine eskisi gibi birbirimizle sarılacağımız bayramların geri gelmesi temennisiyle sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram diliyor, İslam aleminin ve hemşerilerimin bayramını tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.