Sivas Belediye Başkanı Bilgin ve Rektör Yıldız'dan Kadir Gecesi mesajı

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.Bilgin, mesajında, başı rahmet, ortası bereket, sonu mağfiret olan on bir ayın sultanı...

26 Nisan 2022 Salı 17:06
Sivas Belediye Başkanı Bilgin ve Rektör Yıldız'dan Kadir Gecesi mesajı

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bilgin, mesajında, başı rahmet, ortası bereket, sonu mağfiret olan on bir ayın sultanı ramazan ayını uğurlamaya hazırlandıklarını belirtti.

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını aktaran Bilgin, "Ramazan ayı ve bu kutsal geceler biz kulların kurtuluşu için bulunmaz fırsatlardır. Mağfiretin bol olduğu bu gecede Rabbimizden bağışlanmayı dilemeliyiz. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni tebrik ediyorum." ifadelerine yer verdi.

SCÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız da ramazan ayına elveda demenin hüznünü yaşadıklarını bildirdi.

Kadir Gecesi'ne kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Yıldız, şunları kaydetti:

"Mübarek gün ve geceler içerisinde rahmet ve bereket ayı ramazanın içerisinde yer alan Kadir Gecesi'nin ayrı bir yeri vardır. Kur'an-ı Kerim'de ve hadis-i şeriflerde geçen Kadir Gecesi'nin önemine dair ifadeler, bu gecenin kadrini artırmakta ve bu gecede yapılan ibadet ve duaların kullar namına çok kıymetli olduğunu vurgulamaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor, bu gecenin tüm İslam alemine ve bütün insanlığa barış, huzur ve mutluluklar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.