Sivas Belediye Başkanı Bilgin ve SESOB Başkanı Köksal'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ile Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Bilgin, mesajında, milletçe duygu birliğinin büyük coşkuyla...

28 Ekim 2021 Perşembe 11:44
Sivas Belediye Başkanı Bilgin ve SESOB Başkanı Köksal'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ile Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bilgin, mesajında, milletçe duygu birliğinin büyük coşkuyla tezahür ettiği bugünün, Cumhuriyet için ortak değerler etrafında her zamankinden daha güçlü şekilde kenetlenme günü olduğunu belirtti.

Geçmişte olduğu gibi bugün de tek yürek olarak haykıracaklarını aktaran Bilgin, şunları kaydetti:

"El ele, gönül gönülle geleceğe daha bir güvenle bakacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde önümüzdeki 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğiz. Tam bağımsız, bölgesinde ve dünyada söz sahibi güçlü bir Türkiye'yi milli ve manevi değerlerine bağlı, yeniliğe açık, çalışkan ve azimli gençlerimizle inşa edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu cennet vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmetle yad ediyor, Cumhuriyet Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum."

SESOB Başkanı Beşir Köksal ise "Cumhuriyetimizin 98. yılını kutlamanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyet, bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmesi için Milli Mücadele'nin sonucunda elde edilen büyük bir zaferdir. Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan Milli Mücadele ile tarihte eşine çok az rastlanır bir başarı gerçekleştirilmiştir. Yaşanılan tüm zorluk ve sıkıntılara karşın inanç ve kararlılık örneği olarak kazanılan bu zafer, milletimize kayıtsız şartsız egemenliği sağlayan Cumhuriyeti bizlere armağan etmiştir." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.