Sivas Belediyesinden 2 bin 300 aileye yakacak yardımı

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği işbirliğinde ihtiyaç sahibi 2 bin 300 aileye yakacak dağıtımına başlandı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kamu kurum ve kuruluşlarının bağışladığı atık odunlar, Sivas Belediyesi...

09 Kasım 2020 Pazartesi 15:33
Sivas Belediyesinden 2 bin 300 aileye yakacak yardımı

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği işbirliğinde ihtiyaç sahibi 2 bin 300 aileye yakacak dağıtımına başlandı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kamu kurum ve kuruluşlarının bağışladığı atık odunlar, Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Odun Kesim ve Depolama Merkezinde kesilip paketlenerek ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılıyor.

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Duman, yakacak dağıtımı yapan ekiple birlikte bazı ailelere odunlarını teslim etti.

Duman, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’in selamını ilettiği ailelere ihtiyaç duydukları her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

İhtiyaç sahibi 2 bin 300 aileye mart ayına kadar yarımşar ton torbalanmış odun dağıtılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.