Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Genç'ten Emniyet Müdürü Akçay'a hayırlı olsun ziyareti

SİVAS (AA) - Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Hakan Genç, Emniyet Müdürü Burhan Akçay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.İl Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Burhan Akçay'ı makamında ziyaret eden Belediyespor Kulüp Başkanı...

04 Ağustos 2021 Çarşamba 15:05
Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Genç'ten Emniyet Müdürü Akçay'a hayırlı olsun ziyareti

SİVAS (AA) - Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Hakan Genç, Emniyet Müdürü Burhan Akçay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Burhan Akçay'ı makamında ziyaret eden Belediyespor Kulüp Başkanı Hakan Genç, emniyet teşkilatının ülkenin huzuru ve güvenliği için önemli bir görev üstlendiğini belirterek, Akçay'a yeni görevinde başarılar diledi.

Akçay ise ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kulüp başkanı Genç'e teşekkür etti.

Ziyarette, 2. Başkan Taner Karabal, As Başkanlar Erol Yıldız, Cem Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Bahadır Eren ile Davut Aşık da hazır bulundu.

Başkan Genç, ziyaret anısına Akçay'a Sivas Belediyespor'un 58 numaralı formasını hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.