Sivas Cumhuriyet Üniversitesi iş birliği protokollerini sürdürüyor

SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Nanofotonik Uygulama ve Araştırma Merkezi (CÜNAM) ile Altın Elektronik Sanayi Ticaret AŞ arasında iş birliği protokolü imzalandı. Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız,...

24 Mart 2021 Çarşamba 12:30
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi iş birliği protokollerini sürdürüyor

SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Nanofotonik Uygulama ve Araştırma Merkezi (CÜNAM) ile Altın Elektronik Sanayi Ticaret AŞ arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Yekbaş, CÜNAM Müdürü Doç. Dr. İlkay Demir ve Altın Elektronik AŞ Genel Müdürü Mutlu Türkoğlu'nun katılımıyla imzalanan protokol kapsamında, ortak projeler geliştirilecek ve yürütülen projelerde karşılıklı materyal ve personel desteği sağlanacak.

İmza töreninin ardından açıklamada bulunan Yıldız, “Yakın üniversiteler ve şehrimizde bulunan birçok kuruluşla ortak çalışmalar yapmak istiyoruz. Altın Elektronik de bize bu anlamda katkı vereceğini beyan etti. Onlarla bugün bir Ar-Ge iş birliği protokolü yapıyoruz. Mutlu Bey’in şahsında Altın Elektronik firmasına teşekkür ediyorum. Birçok firmamızla bu tür çalışmaları ve protokolleri yapacağız. Üniversitemiz, şehrimiz ve ülkemiz adına önemli bir merkez. İnşallah bu merkez kurulduğu zaman da inovatif çalışmalar yapacağız, hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Türkoğlu ise üniversitenin ve CÜNAM'ın attığı adımları takdirle izlediklerini belirterek, bun çalışmalarda kendilerinin de yer almalarından mutluluk duyduklarını kaydetti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.