Sivas Cumhuriyet Üniversitesinden Kırgızistan'daki üniversitelere iş birliği ziyareti

SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi ve Oş Üniversitesi'ni ziyaret etti.SCÜ'den yapılan açıklamaya göre, iş birliğini geliştirmeye yönelik ziyaretlere...

09 Kasım 2021 Salı 13:41
Sivas Cumhuriyet Üniversitesinden Kırgızistan'daki üniversitelere iş birliği ziyareti

SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi ve Oş Üniversitesi'ni ziyaret etti.

SCÜ'den yapılan açıklamaya göre, iş birliğini geliştirmeye yönelik ziyaretlere Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ünal Kılıç, Prof. Dr. Hakan Yekbaş ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı Prof. Dr. Ali Aksu da katıldı.

Ziyaretlerde, ERASMUS değişim programında iş birliği ve çift diploma konularında ikili anlaşmalar imzalandı.

Ayrıca her iki üniversiteyle öğretim üyesi değişimi ve uluslararası sempozyumların gerçekleştirilmesi gibi konularda mutabık kalındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.