Sivas Cumhuriyet Üniversitesinden TEKNOFEST'te başarı

SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet Üniversitesi teknoloji takımlarından "Göksenin-AI", TEKNOFEST 2021'de "Sağlıkta Yapay Zeka" kategorisinde ikinci oldu.Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, danışmanlığını Sivas Cumhuriyet...

25 Eylül 2021 Cumartesi 14:38
Sivas Cumhuriyet Üniversitesinden TEKNOFEST'te başarı

SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet Üniversitesi teknoloji takımlarından "Göksenin-AI", TEKNOFEST 2021'de "Sağlıkta Yapay Zeka" kategorisinde ikinci oldu.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, danışmanlığını Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Özlem Polat'ın yaptığı, öğrenciler Büşra Yıldırım, Aynur Susuz, Kadir Nar, Mustafa Said Kartal ve Begüm Yetişkin'den oluşan "Göksenin-AI" takımı, "Sağlıkta Yapay Zeka" kategorisinde ikincilik elde etti.

Dr. Öğr. Üyesi Özlem Polat, "Öncelikle bu başarıyı elde etmemizde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız yarışma öncesinde bizlerle bir araya gelerek çalışmalarımıza destek verdiğini ve her zaman yanımızda olduğunu ifade etmişti. Yarışmaya hazırlanırken de ihtiyaçlarımızın karşılanması noktasında tüm imkanları seferber etti. Rektörümüze desteklerinden ötürü teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Polat, konuşmasının devamında, şunları kaydetti:

"Koordinatörümüz Prof. Dr. Hilmi Ataseven'e ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hakan Yekbaş'a da desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Biz bilim üretmeye, ülkemizin yarınları için çalışmaya devam ettikçe hocalarımızın her zaman bizim yanımızda olduğunu daha net bir şekilde gördük. Bundan sonra daha iyi yerlerde olacağımıza inanıyorum. Hayırlı olsun."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.