Sivas İl Özel İdaresinin makine ikmal tesisleri yenileniyor

SİVAS (AA) - Sivas İl Özel İdaresine ait Makine İkmal Bakım ve Onarım Tesisleri için yeni bina yapılacak.Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Özel İdaresine ait Makine İkmal Tesisleri'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Törende...

03 Ağustos 2021 Salı 17:56
Sivas İl Özel İdaresinin makine ikmal tesisleri yenileniyor

SİVAS (AA) - Sivas İl Özel İdaresine ait Makine İkmal Bakım ve Onarım Tesisleri için yeni bina yapılacak.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Özel İdaresine ait Makine İkmal Tesisleri'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Törende konuşan Vali Salih Ayhan, İl Özel İdaresinin gerek insan kaynağı, gerek yönetim anlayışı, gerekse lojistik imkanları ile şehrin lokomotif kurumlarının başında geldiğini belirtti.

Sivas'ın coğrafi büyüklüğü göz önüne alındığında İl Özel İdaresinin ülke genelinde en sistematik kurumlardan biri olduğunu vurgulayan Ayhan, "Temelini attığımız makine ikmal tesisleri ile şehrimizin öncü kurumlarından bir olan İl Özel İdaresi yeni bir görünüme kavuşacaktır. Elbette bu görünüm, hizmet kalitesi ve çalışma düzenine de doğrudan yansıyacaktır. Çalıştıkça büyüyor, büyüdükçe daha çok çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Yeni tesislerin kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Ayhan, şunları kaydetti:

"Yaklaşık 70 bin metrekare alanda yer alacak makine ikmal tesislerimiz, ana idari binası, su ve kanalizasyon hizmetleri hizmet binası, yol ve ulaşım hizmetleri hizmet binası, çevre koruma ve kontrol müdürlüğü hizmet binası, atölye ve ambar binaları ile yemekhaneden oluşmaktadır. Bunlar dışında depolar, araç parkları, atık merkezi ve peyzaj alanlarının da yer alacağı bu devasa tesis, Sivas İl Özel İdaremize büyük güç katacaktır. 64 milyon lira bedel ile gerçekleşecek bu önemli yatırımın şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, projede emeği geçen tüm arkadaşlarımı bir kez daha tebrik ediyorum. Halihazırda hizmet veren Makina İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğümüzün taşınması ile şehir trafiği de nefes alacak."

Konuşmaların ardından tesisin temeli il protokolü tarafından atıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.