Sivas su parkına kavuşuyor

SİVAS (AA) - Sivas’ta yaptırılan Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi, Sıcak Çermik'te yükseliyor. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Belediyesi tarafından 15 bin metrekare olarak projelendirilen kompleks, bay ve bayan olmak üzere...

13 Ağustos 2018 Pazartesi 16:42
Sivas su parkına kavuşuyor

SİVAS (AA) - Sivas’ta yaptırılan Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi, Sıcak Çermik'te yükseliyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Belediyesi tarafından 15 bin metrekare olarak projelendirilen kompleks, bay ve bayan olmak üzere iki ayrı tesisten oluşacak.

Proje içerisinde yüzme havuzları, fin hamamı, sauna, tuz odası, su kaydırakları ve su oyunlarının bulunduğu alanlar yer alacak. Çocuk oyun alanlarının da yapılacağı tesiste, otopark, kafeterya ve restoran hizmetleri de verilecek.

İnşaatı hızla yükselen Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi'nde kaydıraklar yerleştirilmeye başlandı.

Yakın zamanda tamamlanması planlanan projeyle Sivas termal turizm alanında dev bir yatırımla yepyeni bir eğlence merkezine kavuşmuş olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.