Sivas Ticaret ve Sanayi Odası online eğitimlere devam ediyor

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde üyelerine yönelik eğitim toplantılarını sürdürüyor.STSO'dan yapılan açıklamaya göre, üyelerin ihtiyaçlarına göre farklı konularda online...

01 Şubat 2021 Pazartesi 15:58
Sivas Ticaret ve Sanayi Odası online eğitimlere devam ediyor

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde üyelerine yönelik eğitim toplantılarını sürdürüyor.

STSO'dan yapılan açıklamaya göre, üyelerin ihtiyaçlarına göre farklı konularda online eğitimler devam ediyor.

Bu kapsamda, Ticaret Bakanlığı ve STSO İhracat Destek Ofisi işbirliğiyle "Nasıl İhracatçı Olunur?" eğitim programını gerçekleştirecek.

4 Şubat Perşembe günü saat 14.00'te online gerçekleştirilecek eğitim programına Ticaret Bakanlığı ihracatı geliştirme uzmanı Asım Çalış konuşmacı olarak katılacak.

İhracat işlemlerinde risk analizleri ve risklerin azaltılması konusunda bilgilendirmenin yapılacağı toplantıda, katılımcılar merak ettiği soruları da yöneltebilecek.

Ücretsiz olacak eğitimde katılımcılara sertifika da verilecek.

Konu hakkında açıklama yapan STSO Başkanı Mustafa Eken, yaşanan salgın sürecinde online eğitimlere önem verdiklerini belirterek, “Üyelerimizin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda online eğitimler, toplantılar ve seminerler düzenliyoruz. 2020 yılında 47 eğitim programı düzenledik. 2021 yılında da bunları sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.