Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nın eylül ayı meclis ve komite toplantısı yapıldı

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nın (STSO) eylül ayı meclis ve komite toplantısı gerçekleştirildi.STSO'dan yapılan açıklamaya göre, Meclis Başkanı Çetin Yıldırım başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ağustos...

13 Eylül 2021 Pazartesi 15:49
Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nın eylül ayı meclis ve komite toplantısı yapıldı

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nın (STSO) eylül ayı meclis ve komite toplantısı gerçekleştirildi.

STSO'dan yapılan açıklamaya göre, Meclis Başkanı Çetin Yıldırım başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ağustos karar özetlerinin okunmasının ardından mizan ve masraf listeleri görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi.

Komite başkanlarının da katıldığı toplantıda STSO Başkanı Mustafa Eken, yönetim kurulu çalışmaları hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

Eken, üyelerle birlikte sürekli sahada olduklarını belirterek, "Üyelerimizin her türlü sorunu, sıkıntısı ve taleplerini yerinde dinliyoruz. Üye ziyaretlerimizi de ciddi anlamda sürdürüyoruz. Sahadan çekilmeyeceğiz, sonuna kadar sahada olacağız." ifadesini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.