Sivas Valisi Ayhan'a fahri hemşehrilik beratı

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Salih Ayhan’a, kente yaptığı hizmetlerden dolayı İl Genel Meclisi tarafından fahri hemşehrilik beratı verildi.Sivas Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Vali Ayhan, İl Genel Meclisi aralık ayı 4. birleşimine...

04 Aralık 2020 Cuma 14:10
Sivas Valisi Ayhan'a fahri hemşehrilik beratı

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Salih Ayhan’a, kente yaptığı hizmetlerden dolayı İl Genel Meclisi tarafından fahri hemşehrilik beratı verildi.

Sivas Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Vali Ayhan, İl Genel Meclisi aralık ayı 4. birleşimine katıldı.

Toplantıda Ayhan'a, şehrin gelişmesine ve kalkınmasına katkı sunan projeleri hayata geçirdiği için İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş tarafından fahri hemşehrilik beratı verildi.

Burada yaptığı konuşmada, Akkaş ve meclis üyelerine teşekkür eden Ayhan, şunları kaydetti:

"Önemli olan gönüllere hizmet etmektir. Şahsıma gösterdiğiniz vefayı, kadirşinaslığı unutmak mümkün değil. Bu güzel hediyeyi en güzel şekilde muhafaza edeceğim. Sivas, kendine hizmet edeni asla unutmaz. Herkesin bu şehirde anıları var. Bizim de uzun soluklu yürüyüşümüz oldu ve bu yürüyüş Allah nasip ettiği sürece devam edecek."

Akkaş da kente kazandırdığı hizmetlerden dolayı Ayhan'a teşekkür etti.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.