Sivas Valisi Salih Ayhan'dan "Babalar Günü" mesajı

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Salih Ayhan, Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Mesajında, geleceğe güvenle bakabilmenin en önemli unsurunun güçlü aile yapısı olduğunu vurgulayan Ayhan, "Bugünün çocukları ve gençleri, yarınlarımızın...

18 Haziran 2021 Cuma 10:46
Sivas Valisi Salih Ayhan'dan

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Salih Ayhan, Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Mesajında, geleceğe güvenle bakabilmenin en önemli unsurunun güçlü aile yapısı olduğunu vurgulayan Ayhan, "Bugünün çocukları ve gençleri, yarınlarımızın mimarları olacaklardır. Onların en iyi koşullarda sevgiyle yetişmeleri başta ailelerin ardından toplumumuzun ve dolayısıyla da ülkemizin geleceğinin biçimlenmesinde son derece önemlidir. Bu aile yapımızın yaşatılması, daha sağlıklı bir toplum yapısının oluşturulması ve yeni nesillerin daha bilinçli yetiştirilmesinde muhakkak ki annelerimizle birlikte babalarımızın da büyük sorumlulukları ve katkıları bulunmaktadır." ifadelerini kullandı.

Ayhan, anne ve babaların en kutsal görevinin, çocuklarını sınırsız özveri ve beklentisiz bir sevgiyle yetiştirmek olduğunu aktararak, tecrübeleriyle yol gösterici olan babaların, çocuklarının maddi ve manevi daha sağlıklı bir hayat sürdürebilmesi için bütün imkanlarını seferber ettiklerine dikkati çekti.

Babaların, sevgi ve şefkatiyle de aile birliğini koruduğunu belirten Ayhan, şunları kaydetti:

"Sağlıklı bir toplum ve aile yapısının güvencesi olan babalarımız, yeryüzündeki en aziz, en mukaddes varlıklarımızın başında gelmektedir. Babalarımız, yüreklerindeki sınır tanımayan sevgileri ve başka hiçbir ilişkide rastlanamayacak sabırları ile sadece Babalar Günü'nde değil, her zaman baş tacımızdırlar. Bu duygu ve düşüncelerle tüm babaların Babalar Günü'nü kutlar, aileleriyle birlikte nice mutlu yıllar dilerim."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.