Sivas'a il dışından gelenler 3 gün ikametlerinde kalacak

SİVAS (AA) - Sivas'ta İl Hıfzısıhha Kurulu, il dışından kente gelenlerin 3 gün ikamet edecekleri adreslerden ayrılmamalarını kararlaştırdı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Salih Ayhan başkanlığında toplanan İl Hıfzıssıhha...

05 Mart 2021 Cuma 16:15
Sivas'a il dışından gelenler 3 gün ikametlerinde kalacak

SİVAS (AA) - Sivas'ta İl Hıfzısıhha Kurulu, il dışından kente gelenlerin 3 gün ikamet edecekleri adreslerden ayrılmamalarını kararlaştırdı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Salih Ayhan başkanlığında toplanan İl Hıfzıssıhha Kurulu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını önlemek için bazı kararlar aldı.

Kurul, toplum sağlığını koruma ve riski yönetme maksadıyla yurt dışından veya il dışından kente gelenlerin, geldikleri gün itibarıyla ikamet edecekleri adreslerde 3 gün kalmaları ve ayrılmamaları yönünde köy, mahalle muhtarları ile kolluk mensuplarınca bilgilendirilmelerini kararlaştırdı.

Karara uymayanlar hakkında, Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'nun ilgili maddeleri gereği idari işlem başlatılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.