Sivas'ın yüksek kesimlerine kar yağdı

SİVAS (AA) - Sivas'ın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu.Karadeniz-Akdeniz bağlantı yolu olarak bilinen Suşehri-Sivas kara yolunun 2010 rakımlı Geminbeli Geçidi'nde sabah etkisini gösteren kar yağışı, yüksek kesimleri beyaz...

17 Nisan 2019 Çarşamba 15:21
Sivas'ın yüksek kesimlerine kar yağdı

SİVAS (AA) - Sivas'ın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu.

Karadeniz-Akdeniz bağlantı yolu olarak bilinen Suşehri-Sivas kara yolunun 2010 rakımlı Geminbeli Geçidi'nde sabah etkisini gösteren kar yağışı, yüksek kesimleri beyaz örtüyle kapladı. Nisanda kar yağışıyla karşılaşan vatandaşlardan bazıları, öz çekim yaptı.

Vatandaşlardan Cafer Geldi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Geminbeli zirvesinde kar yağışı sürpriziyle karşılaştığını ve çok mutlu olduğunu ifade etti.

Kar topu oynayan Oğuzhan Çifci ise Geminbeli Geçidi'nin her mevsim güzel olduğunu belirterek, "Her yıl bu aylarda kısa süreli de olsa kar yağışı oluyor. Bizler de fotoğraf çekilmeye geldik. Şu anda kış güzelliğini yaşıyoruz." dedi.

Öte yandan, kara yolunda seyreden sürücüler, kar yağışı nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.