Sivas'ta anaokulu öğretmenleri öğrencileri adına fidan dikti

SİVAS (AA) - Sivas'ta, bir anaokulunun öğretmenleri öğrencileri adına çam fidanlarını toprakla buluşturdu. Şehit Şerafettin Korkmaz Anaokulu, ara tatilin ardından öğrencileriyle fidan dikme etkinliği düzenlemeyi planladı.Yeni tip koronavirüs...

20 Kasım 2020 Cuma 11:39
Sivas'ta anaokulu öğretmenleri öğrencileri adına fidan dikti

SİVAS (AA) - Sivas'ta, bir anaokulunun öğretmenleri öğrencileri adına çam fidanlarını toprakla buluşturdu.

Şehit Şerafettin Korkmaz Anaokulu, ara tatilin ardından öğrencileriyle fidan dikme etkinliği düzenlemeyi planladı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uzaktan eğitime devam edilecek olması nedeniyle okul bu etkinliğini iptal etmek zorunda kaldı.

Anaokulunun öğretmenleri öğrencileri adına çam fidanlarını toprakla buluşturdu.

Şehit Şerafettin Korkmaz Anaokulu Müdürü Burak Şahinarslan, milli ağaçlandırma seferberliğine katkı sağlamak adına öğrencileriyle fidan dikme etkinliği düzenlemeyi planladıklarını söyledi.

Şahinarslan, "Okul bahçemize çam fidanları dikmek için çukurlar hazırladık. Alınan tedbirler kapsamında çocuklarımız fidan dikme hayallerini gerçekleştiremedi. Bu çalışmanın yarım kalmaması için öğrencilerimiz adına öğretmenlerimizle birlikte çam fidanlarını toprakla buluşturduk." dedi.

Doğaya ve canlılara sahip çıkmanın her bireyin görevi olduğunu vurgulayan Şahinarslan, "Bugün belki salgın nedeniyle öğrencilerimiz yerine bu çalışmayı personelimizle yaptık. İnşallah pandemi sonrasında öğrencilerimizle yine fidanları toprakla buluşturacağız." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.