Sivas'ta aranan 62 kişi yakalandı

SİVAS (AA) - Sivas'ta çeşitli suçlardan aranan 62 şüpheli yakalandı. Sivas Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, asayiş şubesi ekipleri, nisan ayı içerisinde yaptıkları çalışmalarda hırsızlık, dolandırıcılık, başkasına...

07 Mayıs 2019 Salı 15:36
Sivas'ta aranan 62 kişi yakalandı

SİVAS (AA) - Sivas'ta çeşitli suçlardan aranan 62 şüpheli yakalandı.

Sivas Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, asayiş şubesi ekipleri, nisan ayı içerisinde yaptıkları çalışmalarda hırsızlık, dolandırıcılık, başkasına ait banka veya kredi kartının izinsiz kullanılması suretiyle yarar sağlama, suç eşyasını satın almak, cinsel taciz, konut dokunulmazlığını ihlal etme, yaralama, yağma, silahla tehdit, hakaret, görevi yaptırmamak için direnme gibi çeşitli asayiş suçlarından aranan 62 kişiyi yakaladı.

Bu şüphelilerden hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 33 kişi cezaevine gönderilirken, 29 kişi hakkında ise yasal işlem yapıldı.

Anahtar Kelimeler:
EmniyetSivas
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.