Sivas'ta başarılı öğrenciler bisikletle ödüllendirildi

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, İHH İnsani Yardım Derneğince belirlenen başarılı öğrencileri bisikletle ödüllendirdi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, İHH İnsani Yardım Derneği Sivas Şube Başkanı Efe Zileli ve...

20 Kasım 2020 Cuma 12:36
Sivas'ta başarılı öğrenciler bisikletle ödüllendirildi

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, İHH İnsani Yardım Derneğince belirlenen başarılı öğrencileri bisikletle ödüllendirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, İHH İnsani Yardım Derneği Sivas Şube Başkanı Efe Zileli ve derslerinde başarı gösteren öğrenciler, Bilgin’i makamında ziyaret etti.

Bilgin, farklı okullarda eğitim gören 20 öğrenciye bisiklet hediye etti.

Burada konuşan Bilgin, öğrencilerin başarısıyla gururlandıklarını belirtti.

Geleceğin teminatı gençlere destek vermeye devam edeceklerini aktaran Bilgin, şunları kaydetti:

"Devletimizle birlikte öğrencilerin kaliteli eğitim alabilmesi için ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya da hazırız. Bu anlamda İHH insani Yardım Derneğimize de teşekkür ediyoruz. Yapmış olduğu hizmetlerle kentimizde el uzatılmadık kimse kalmıyor. Sosyal belediyecilik anlayışı gereği sizlerin yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Tekrar sizlere ve ekibinize teşekkür ediyorum.”







Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.