Sivas'ta bir köpek av tüfeğiyle öldürülmüş bulundu

SİVAS (AA) - Sivas'ta sahipli bir köpek, iskele deposunda av tüfeğiyle öldürülmüş olarak bulundu.Gültepe Mahallesi Toptancılar Sitesi 18'inci Sokak'taki bir iskele deposunda işçi olarak çalışan Adem Sarıkaya, sabah depoya geldiğinde...

19 Temmuz 2021 Pazartesi 12:20
Sivas'ta bir köpek av tüfeğiyle öldürülmüş bulundu

SİVAS (AA) - Sivas'ta sahipli bir köpek, iskele deposunda av tüfeğiyle öldürülmüş olarak bulundu.

Gültepe Mahallesi Toptancılar Sitesi 18'inci Sokak'taki bir iskele deposunda işçi olarak çalışan Adem Sarıkaya, sabah depoya geldiğinde 2,5 yaşındaki 'Kiraz' isimli "cane corso" cinsi köpeğini hareketsiz yatarken buldu.

Hayvanın vücudunun çeşitli yerlerinde saçma izlerini gören Sarıkaya, durumu polis ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine bölgeye gelen Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) polisleri, av tüfeğiyle vurulan köpeğin öldüğünü belirledi.

Olayla ilgili çalışma başlatıldı.

Köpeğin sahibi Sarıkaya, çok üzgün olduğunu belirterek, "Köpeğimi 2 yıldır besliyordum. Biz cumartesi günü akşam buradan ayrıldık. Bugün geldiğimizde köpeğimi çevrede göremedim. Baktığımda köpeğim köşede hareketsiz yatıyordu. Vücudunda saçma izlerini fark ettim. Hemen polisi aradım. Bunu yapanların bulunmasını istiyorum, şikayetçi oldum. Saldırgan bir köpek de değildi. Şüphelendiğim biri de yok." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.