Sivas'ta çocuklar tahtadan yaptırdıkları kayaklarla karın keyfini çıkardı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Koyulhisar ilçesindeki Ballıca köyünde yaşayan çocuklar, marangoza tahtadan yaptırdıkları kayaklarla karın keyfini çıkardı.İlçeye yaklaşık 60 kilometre uzaklıktaki köyde barınan çocuklar, köydeki bir marangoza...

19 Ocak 2022 Çarşamba 16:31
Sivas'ta çocuklar tahtadan yaptırdıkları kayaklarla karın keyfini çıkardı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Koyulhisar ilçesindeki Ballıca köyünde yaşayan çocuklar, marangoza tahtadan yaptırdıkları kayaklarla karın keyfini çıkardı.

İlçeye yaklaşık 60 kilometre uzaklıktaki köyde barınan çocuklar, köydeki bir marangoza kayak takımını andıran ve iple kontrol ettikleri "dikilme" adı verilen kayak takımları yaptırdı.

İl genelinde kar yağışı nedeniyle eğitime ara verilmesini de fırsat bilen çocuklar, köyde oluşturdukları pistte kayarak eğlenceli anlar yaşadı.

Çocuklardan Kemalettin Demir, Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nde kayak yapmayı çok istediğini ifade etti.

Recep Uçar ise iple yön verdikleri kayakla kar tatilini eğlenceli hale dönüştürdüklerini dile getirdi.

Anahtar Kelimeler:
SivasKoyulhisarKayak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.