Sivas'ta el freni çekilmeyen minibüs iki araca çarptı

SİVAS (AA) - Sivas'ta sürücüsünün el frenini çekmediği minibüsün trafik levhasına ve park halindeki iki otomobile çarpmasını güvenlik kamerası kaydetti. Altuntabak Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi'nde 58 UD 621 plakalı minibüsünü...

13 Şubat 2021 Cumartesi 12:09
Sivas'ta el freni çekilmeyen minibüs iki araca çarptı

SİVAS (AA) - Sivas'ta sürücüsünün el frenini çekmediği minibüsün trafik levhasına ve park halindeki iki otomobile çarpmasını güvenlik kamerası kaydetti.

Altuntabak Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi'nde 58 UD 621 plakalı minibüsünü park eden Mehmet Köse, soğuk havadan etkilenmemesi için aracının el frenini çekmedi.

Bir süre sonra hareket eden minibüs, yaklaşık 200 metre ilerleyip önce yol kenarındaki trafik levhasına ardından iki otomobile çarptı.

Minibüsün, park halindeki araçlara çarpma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kazayı fark eden araç sahipleri durumu polis ekiplerine bildirdi, polisin haber verdiği Köse de olay yerine geldi.

Köse, aracının el frenini soğuktan etkilenmemesi için çekmediğini söyledi.

Minibüsün çarptığı iki araçta hasar oluştu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.