Sivas'ta "Engelsiz Yarınlar İçin El Ele" etkinliği düzenlendi

SİVAS (AA) - Engelliler Haftası kapsamında Sivas Bedensel, Zihinsel Engelliler ve Engelli Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği "Engelsiz Yarınlar İçin El Ele" etkinliği düzenledi.İl merkezinde bir düğün salonundaki programa Büyük...

14 Mayıs 2022 Cumartesi 15:53
Sivas'ta

SİVAS (AA) - Engelliler Haftası kapsamında Sivas Bedensel, Zihinsel Engelliler ve Engelli Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği "Engelsiz Yarınlar İçin El Ele" etkinliği düzenledi.

İl merkezinde bir düğün salonundaki programa Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Arzu Polat, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muhammed Burak Kuruçay, engelli derneklerinin temsilcileri, engelliler ve aileleri ile öğrenciler katıldı.

Sivas Bedensel Engelliler ve Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Geçgil, programa katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Geçgil, "Hep beraber engelleri aşmak için bu programı düzenledik. Engelli kardeşlerimizin hepsini bir araya getirdik. Sivas'ta ne kadar engelli kardeşimiz varsa hepsi burada. Güzel gösterilerimiz oldu." dedi.

Anahtar Kelimeler:
SivasHalil Geçkil
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.