Sivas'ta gurbetçinin kullandığı traktör devrildi: 2 yaralı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde, bayram tatili için Danimarka'dan köyüne gelen genç kızın kullandığı traktörün devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.Danimarka'dan Kurban Bayramı tatili için Abdallı köyüne gelen 20...

21 Temmuz 2021 Çarşamba 16:29
Sivas'ta gurbetçinin kullandığı traktör devrildi: 2 yaralı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde, bayram tatili için Danimarka'dan köyüne gelen genç kızın kullandığı traktörün devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

Danimarka'dan Kurban Bayramı tatili için Abdallı köyüne gelen 20 yaşındaki İ.K'nin kullandığı dedesine ait 58 RA 018 plakalı traktör rampa çıkarken devrildi.

Traktörün altında kalan İ.K. ile araçtaki Z.E. (35) yaralandı.

Z.E'nin tedavisi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılırken, köylülerin de yardımıyla traktörün altından çıkarılan İ.K. ambulansla Şarkışla Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bu sırada İ.K'nin fenalaşan yakınlarına sağlık ekipleri müdahale etti.

Gurbetçi İ.K, hastanedeki ilk müdahalenin ardından Sivas'a sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.