Sivas'ta ilki düzenlenen "İsmail Güneş Basın Ödülleri" sahiplerini buldu

SİVAS (AA) - Sivas 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti tarafından bu yıl ilki düzenlenen "İsmail Güneş Basın Ödülleri" sahiplerini buldu.Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nın (STSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen ödül törenine, Vali...

25 Temmuz 2022 Pazartesi 13:24
Sivas'ta ilki düzenlenen

SİVAS (AA) - Sivas 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti tarafından bu yıl ilki düzenlenen "İsmail Güneş Basın Ödülleri" sahiplerini buldu.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nın (STSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen ödül törenine, Vali Yılmaz Şimşek, AK Parti TBMM Grup Başkanı ve Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, AK Parti Sivas milletvekilleri Mehmet Habib Soluk ve Semiha Ekinci, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hakan Yekbaş, STSO Başkanı Mustafa Eken, AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu, BBP Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, BBP İl Başkanı Ahmet Polat, SESOB Başkanı Hakan Demirgil, merhum gazeteci İsmail Güneş'in eşi Yasemin Güneş, STK başkanları ve basın mensupları katıldı.

Vali Şimşek, programı düzenleyenlere teşekkür ederek, "24 Temmuz Basın Bayramınızı kutluyorum. Böyle bir günde İsmail Güneş'i unutmadığınız için tüm cemiyet üyelerine teşekkür ediyorum." dedi.

Vefanın önemine değinen AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz da "Güzel bir organizasyona katılmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Büyük Birlik Partisi merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilere Allah'tan rahmet diliyorum." ifadelerini kullandı.

Milletvekilleri Mehmet Habib Soluk ve Semiha Ekinci ile Belediye Başkanı Hilmi Bilgin de programın ahde vefa örneği taşıdığını belirterek, ödül alanları tebrik etti.

Sivas 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhittin Karahan ise İsmail Güneş adına ilki düzenlenen meslek ödülleri törenini geleneksel hale getireceklerini söyledi.

Yasemin Güneş de "Bu tür programlar bize güç ve motivasyon sağlıyor." diye konuştu.

Cemiyetin çeşitli kategorilerde belirlediği 41 ödül, sahiplerine verildi.

Anadolu Ajansı Sivas Büro Sorumlusu Başmuhabir Önder Felek "cemiyet özel ödülü", muhabirler Serhat Zafer "haber fotoğrafı", Halife Yalçınkaya da "polis adliye haberi" dalında ödüle layık görüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.