Sivas'ta jandarma ekipleri gebe inek için seferber oldu

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde, yoğun kar yağışı dolayısıyla yolu kapanan köydeki gebe inek, jandarma ve karla mücadele ekiplerinin çalışmasıyla köye ulaştırılan veteriner hekimin yardımıyla doğum yaptı.İlçeye yaklaşık...

17 Şubat 2021 Çarşamba 14:21
Sivas'ta jandarma ekipleri gebe inek için seferber oldu

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde, yoğun kar yağışı dolayısıyla yolu kapanan köydeki gebe inek, jandarma ve karla mücadele ekiplerinin çalışmasıyla köye ulaştırılan veteriner hekimin yardımıyla doğum yaptı.

İlçeye yaklaşık 23 kilometre uzaklıkta bulunan Yarağıl köyü muhtarı, İlçe Jandarma Komutanlığını telefonla arayarak, köyde gebe bir ineğin doğumu için veterinere ihtiyaç duyulduğunu bildirdi.

Jandarmanın haber verdiği Zara İlçe Özel İdaresi ekipleri, iş makinesiyle yolu açtı, jandarma aracı, veterineri köye ulaştırdı.

Gebe inek, veteriner kontrolünde sağlıklı şekilde doğumunu gerçekleştirdi.

Anahtar Kelimeler:
SivasZaraJandarmaInek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.