Sivas'ta kar yağışı etkili oluyor

SİVAS (AA) - Sivas'ta etkili olan kar yağışıyla kent merkezi beyaza büründü. Kentte akşam başlayan yağış, ilerleyen saatlerde etkisini artırdı. Karın yağmasıyla tarihi Cumhuriyet Meydanı'nda güzel görüntüler oluştu. Meydandaki...

16 Ocak 2022 Pazar 02:27
Sivas'ta kar yağışı etkili oluyor

SİVAS (AA) - Sivas'ta etkili olan kar yağışıyla kent merkezi beyaza büründü.

Kentte akşam başlayan yağış, ilerleyen saatlerde etkisini artırdı. Karın yağmasıyla tarihi Cumhuriyet Meydanı'nda güzel görüntüler oluştu. Meydandaki Selçuklu ve Osmanlı döneminden kalma tarihi yapılar karla kaplandı.

Yağış nedeniyle maddi hasarlı trafik kazalarının yaşandığı kent merkezinde belediye ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı.

Kar yağışı Sivas'ı çevre illere bağlayan yollarda da etkili oldu. Kara yolları ekipleri iş makineleriyle Sivas-Erzincan ile Sivas-Ankara kara yolunda biriken karları temizledi.

- Yüksek kesimlerde tipi var

Öte yandan, Sivas ile Gürün arasında bulunan 1800 rakımlı Böğürdelik mevkisinde tipi etkili oldu. Burada ulaşıma kapanan yol, Konakpınar Bakımevi'nde nöbette olan kara yolları ekiplerinin 2 saatlik çalışmasıyla açıldı.








Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.