Sivas'ta kardan kapanan 74 köy ve 39 mezranın yolu 3 günde açıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Hafik ilçesinde yoğun kar yağışının ardından kapanan 74 köy ve 39 mezranın yolunda, karla mücadele ekiplerinin 3 günlük çalışmasıyla ulaşım sağlanmaya başladı.Hafik Kaymakamlığının sosyal medya hesabından...

02 Şubat 2021 Salı 17:50
Sivas'ta kardan kapanan 74 köy ve 39 mezranın yolu 3 günde açıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Hafik ilçesinde yoğun kar yağışının ardından kapanan 74 köy ve 39 mezranın yolunda, karla mücadele ekiplerinin 3 günlük çalışmasıyla ulaşım sağlanmaya başladı.

Hafik Kaymakamlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, 3 gün önce ilçede etkili olan kar yağışının ardından 74 köy ile 39 mezranın yolu ulaşıma kapandı.

Bölgeye iş makineleriyle gelen özel idare ekipleri, 3 gün aralıksız süren çalışmada yolları ulaşıma açtı.

Açıklamada, "Hafik İlçe Özel İdare Müdürlüğü ekipleri olarak 2021 kış sezonunda karla mücadele çalışmalarına 7/24 esaslı devam ediyoruz. 74 köy ve 39 mezramızın yolunu 3 günde açtık ve an itibarıyla kapalı köy yolumuz kalmadı. Ekiplerimize, muhtarlarımıza ve anlayış gösteren halkımıza teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.