Sivas'ta kendilerini acındırarak vatandaşları dolandıran 4 kişi güvenlik kamerasınca görüntülendi

SİVAS (AA) - Sivas'ta kendilerini acındırarak vatandaşlardan aldıkları ürünleri markete iade edip parasını alan 4 kişi güvenlik kamerasına takıldı.Kayseri ve Erzincan'dan kente gelen R.K, M.K, S.D. ve Ş.D, market önünde alışveriş...

30 Nisan 2021 Cuma 19:39
Sivas'ta kendilerini acındırarak vatandaşları dolandıran 4 kişi güvenlik kamerasınca görüntülendi

SİVAS (AA) - Sivas'ta kendilerini acındırarak vatandaşlardan aldıkları ürünleri markete iade edip parasını alan 4 kişi güvenlik kamerasına takıldı.

Kayseri ve Erzincan'dan kente gelen R.K, M.K, S.D. ve Ş.D, market önünde alışveriş için gelen vatandaşlara kendilerini acındırarak çeşitli gıda malzemeleri aldırttı.

Şüpheliler aldıkları malzemeleri daha sonra yeniden marketlere iade edip parasını aldı. Durumun fark edilmesi üzerine Sivas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Marketlerin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelileri suçüstü yakaladı.

Zabıta Müdürlüğüne götürülen 4 kişi hakkında işlem yapılırken şüphelilerin üzerinden 675 lira çıktı.

Şüphelilerin marketteki görüntüleri ve yakalanma anları ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.