Sivas'ta Kovid-19 tedbirlerine uymayan 29 kişiye para cezası verildi

SİVAS (AA) - Sivas'ta yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uymayan 28 kişi ile çay ocağı işletmecisine 25 bin 886 lira ceza uygulandı.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kentteki bir çay ocağında...

07 Ocak 2021 Perşembe 09:50
Sivas'ta Kovid-19 tedbirlerine uymayan 29 kişiye para cezası verildi

SİVAS (AA) - Sivas'ta yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uymayan 28 kişi ile çay ocağı işletmecisine 25 bin 886 lira ceza uygulandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kentteki bir çay ocağında Kovid-19 tedbirlerine uyulmadığı ve müşteri bulundurulduğu bilgisi üzerine denetim yaptı.

Denetimlerde, çay ocağındaki 28 kişiye Kabahatler Kanunu'na istinaden 22 bin 736 lira, iş yeri sahibine ise Umumi Hıfzıssıhha Kanunu gereğince 3 bin 150 lira olmak üzere toplam 25 bin 886 lira ceza uygulanması için tutanak tutuldu.

Anahtar Kelimeler:
CezaSivasDenetimKovid-19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.