Sivas'ta lise öğrenciler, ihtiyaç sahibi ailenin evini onardı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş İlçesinde lise öğrencileri ihtiyaç sahibi bir ailenin evinin bakımı ve onarımını yaptı.Ulaş Çok Programlı Anadolu Lisesi Meslek Programı Muhasebe ve Finansman Bölümü öğrencileri, "Ulaş’ta Meslek...

27 Haziran 2021 Pazar 13:34
Sivas'ta lise öğrenciler, ihtiyaç sahibi ailenin evini onardı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş İlçesinde lise öğrencileri ihtiyaç sahibi bir ailenin evinin bakımı ve onarımını yaptı.

Ulaş Çok Programlı Anadolu Lisesi Meslek Programı Muhasebe ve Finansman Bölümü öğrencileri, "Ulaş’ta Meslek Liseli Gençler Ailelerin Yanında Projesi" kapsamında ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi bir ailenin evinini boyadı, zeminine parke döşedi, mutfağa dolap ve tezgah yerleştirdi.

Evin bazı yerlerini onaran ve temizliğini yapan öğrenciler, aileye gıda yardımında da bulundu.

Okul müdürü Ali Işıkver, AA muhabirine, öğrencilerle birlikte okulun imkanlarını kullanarak aileyi sevindirdiklerini söyledi.

Küçük dokunuşlarla ailenin evdeki yaşam şartlarını kolaylaştırdıklarını vurgulayan Işıkver, "Bu projeyle öğrencilerde yardımlaşma, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdik." dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.