Sivas'ta midesinde uyuşturucuyla yakalanan yabancı uyruklu zanlı tutuklandı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde 15'i midesinde olmak üzere 155 paket uyuşturucu maddeyle yakalanan İran uyruklu şüpheli tutuklandı.İl Jandarma Komutanlığı ve Yıldızeli Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sivas-Ankara kara...

07 Haziran 2022 Salı 09:15
Sivas'ta midesinde uyuşturucuyla yakalanan yabancı uyruklu zanlı tutuklandı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde 15'i midesinde olmak üzere 155 paket uyuşturucu maddeyle yakalanan İran uyruklu şüpheli tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ve Yıldızeli Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sivas-Ankara kara yolunun Yıldızeli ilçesi girişinde yaptıkları yol kontrol uygulamasında İran plakalı otobüsü durdurdu.

Otobüste narkotik madde arama köpeği "Lasy"in de katılımıyla arama yapan ekipler, 15'i midesinde olmak üzere 155 paket esrar maddesi ve 6 uyuşturucu hap ile yakalanan İran uyruklu A.E'yi (34) gözaltına aldı.

Şüpheli jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.