Sivas'ta öğrenciler parklardaki ağaçlara kuş yuvası astı

SİVAS (AA) - Sivas Yavuz Selim İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, yaptıkları kuş yuvalarını okul bahçesindeki ve parklardaki ağaçlara astı.Sınıf öğretmeni Elif Köksal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrenci ve velilerle, havaların...

06 Aralık 2018 Perşembe 13:40
Sivas'ta öğrenciler parklardaki ağaçlara kuş yuvası astı

SİVAS (AA) - Sivas Yavuz Selim İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, yaptıkları kuş yuvalarını okul bahçesindeki ve parklardaki ağaçlara astı.

Sınıf öğretmeni Elif Köksal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrenci ve velilerle, havaların soğumaya başlamasıyla birlikte kuş yuvası yaptıklarını söyledi.

Kuş yuvalarının yapımını tamamladıktan sonra boyadıklarını, okul bahçesindeki ve parklardaki ağaçlara astıklarını anlatan Köksal, "İçlerine beslenmeleri için yem bıraktık. Havaların soğumasıyla kuşların barınma ve beslenme sıkıntısı çekeceğinden dolayı Osmanlı'nın hayvanlara, özellikle kuşlara özel önem verdikleri, kuş sarayları yaptıkları biliniyor. Biz de bundan esinlenerek böyle bir etkinlik yaptık. Bu etkinlikle öğrencilerde doğaya ve hayvanlara karşı duyarlı olma ve farkındalık oluşturmayı amaçladık." diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
öğrenciKuş Yuvası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.