Sivas'ta şarampole devrilen otomobildeki 4 kişi yaralandı

SİVAS (AA) - Sivas'ta otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 4 kişi yaralandı.Niyazi Küçükaslan idaresindeki 27 AED 618 plakalı otomobil, Sivas-Erzincan kara yolu Hafik ilçesi Sofular köyü yakınlarında yoldaki buzlanma nedeniyle şarampole...

17 Şubat 2021 Çarşamba 17:08
Sivas'ta şarampole devrilen otomobildeki 4 kişi yaralandı

SİVAS (AA) - Sivas'ta otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 4 kişi yaralandı.

Niyazi Küçükaslan idaresindeki 27 AED 618 plakalı otomobil, Sivas-Erzincan kara yolu Hafik ilçesi Sofular köyü yakınlarında yoldaki buzlanma nedeniyle şarampole devrildi.

Kazada yaralanan sürücü ile araçta bulunan Funda, Kerem (11) ve Berat Küçükaslan (9) Sivas Numune Hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan, kazanın olduğu bölgede Muhammet Şahin'in kullandığı 58 UA 957 plakalı ticari araç da kontrolden çıkarak devrildi.

Araçtakiler jandarma ve polis ekipleri tarafından bulundukları yerden çıkarıldı. Kazayı yara almadan atlatan sürücü ve yanındaki 2 kişi, çekici gelene kadar üşümemeleri için jandarma aracında bekletildi.

Anahtar Kelimeler:
Trafik KazasıSivasHafik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.