Sivas'ta sokak hayvanları için proje üreten polisler ödüllendirildi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde, "Sokak Hayvanlarına Sahip Çıkıyoruz" adlı proje kapsamında sokak hayvanları için ahşaptan kulübe ve kafesler yapan polislere başarı belgesi verildi.Ulaş Kaymakamı Aparslan Sözen, Sivas...

05 Ocak 2022 Çarşamba 10:53
Sivas'ta sokak hayvanları için proje üreten polisler ödüllendirildi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde, "Sokak Hayvanlarına Sahip Çıkıyoruz" adlı proje kapsamında sokak hayvanları için ahşaptan kulübe ve kafesler yapan polislere başarı belgesi verildi.

Ulaş Kaymakamı Aparslan Sözen, Sivas Valiliği himayesinde başlatılan "Sivas için 700 Fikir 700 Proje" örnek proje yarışmasında "Sokak Hayvanlarına Sahip Çıkıyoruz" projesiyle derece alan emniyet personellerini makamında kabul etti.

Başarılarından dolayı Emniyet Amiri Komiser Yavuz Yılmaz ve polis memuru İlker Özkan'ı tebrik eden Sözen, "Fikirleri hayata geçirmek emek ve inanç ister. Ülkemiz ve toplumumuza yararı ile yola çıkana her fikre saygımız ve desteğimiz artarak devam edecektir. Bizi birlikte ileriye götürecek olan beraber fikirler üretmektir. Sayın Valimiz Salih Ayhan'ın dediği gibi 'Bir fikir paylaşana bin selam olsun." ifadelerini kullandı.

Sözen, örnek proje yarışmasında üçüncülük elde eden Yılmaz ve Özkan'a başarı belgesi takdim etti.

Anahtar Kelimeler:
SivasUlaşBaşarı Belgesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.