Sivas'ta "Temiz Çevre, Temiz Suşehri" etkinliği düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, "Temiz Çevre, Temiz Suşehri "etkinliği kapsamında Kılıçkaya Barajı'nda temizlik çalışması yapıldı.Suşehri Belediyesi ve Kılıçkaya Barajı Hidroelektrik Santral Müdürlüğü...

08 Haziran 2022 Çarşamba 13:48
Sivas'ta

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, "Temiz Çevre, Temiz Suşehri "etkinliği kapsamında Kılıçkaya Barajı'nda temizlik çalışması yapıldı.

Suşehri Belediyesi ve Kılıçkaya Barajı Hidroelektrik Santral Müdürlüğü ekipleri, belediyeye ait motorlu kayıkla baraj gölü türbinler bölgesine yakın yerde bulunan atıkları topladı.

Göle atılan birçok atık malzemenin su dalgalarıyla bu bölgede toplandığını belirten yetkililer, vatandaşlardan doğaya karşı duyarlı davranmalarını istedi.

Baraj gölünün çevresinin 64 kilometre olduğunu belirten yetkililer, göl çevresinin her alanının ayrı bir manzara olduğunu, özellikle piknikçilerin uğrak yeri haline geldiğini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.