Sivas'ta üniversite öğrencilerine çevrim içi eğitim verildi

SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde "Tez Yazım Süreci, Yöntem ve Planlama" konulu çevrim içi program düzenlendi.Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, İletişim Fakültesi Sinema Kulübü tarafından Radyo, Televizyon ve...

30 Aralık 2021 Perşembe 10:45
Sivas'ta üniversite öğrencilerine çevrim içi eğitim verildi

SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde "Tez Yazım Süreci, Yöntem ve Planlama" konulu çevrim içi program düzenlendi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, İletişim Fakültesi Sinema Kulübü tarafından Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Özgür İpek’in moderatörlüğünde düzenlenen programa, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gizem Parlayandemir konuşmacı olarak katıldı.

Parlayandemir, öğrencilere tez yazım süreci, yöntem ve planlama gibi konularla birlikte sinema, medya ve toplumsal cinsiyet gibi hususlarda yazılan tez ve çalışmaları da çevrim içi eğitim üzerinden değerlendirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.