Sivas'ta yaban hayatı fotoğrafçısı domuz sürüsünü görüntüledi

SİVAS (AA) - Sivas'ta 5 yıldır yaban hayatını fotoğraflayan Mustafa Aslan, Hafik ilçesi yakınlarında kırsalda karşılaştığı yaban domuzu sürüsünü görüntüledi. Sivas-Hafik sınırında vaşak fotoğraflamak için araziye çıkan yaban...

26 Kasım 2021 Cuma 12:36
Sivas'ta yaban hayatı fotoğrafçısı domuz sürüsünü görüntüledi

SİVAS (AA) - Sivas'ta 5 yıldır yaban hayatını fotoğraflayan Mustafa Aslan, Hafik ilçesi yakınlarında kırsalda karşılaştığı yaban domuzu sürüsünü görüntüledi.

Sivas-Hafik sınırında vaşak fotoğraflamak için araziye çıkan yaban hayatı fotoğrafçısı Aslan, yaban domuzu sürüsüyle karşılaştı.

Büyük şaşkınlık yaşayan Aslan, sürüyü cep telefonu kamerası ile kayıt altına aldı.

Aslan, bölgeye aslında vaşak fotoğraflamak için geldiğini, domuz sürüsüyle karşılaşınca çok şaşırdığını söyledi.

Sürüde 60'a yakın yaban domuzunun olduğunu belirten Aslan, "Aralarında bazıları ayı kadar büyüktü. Sürü sakin bir şekilde ilerlerken doğal ortamlarına müdahale etmeden uzaktan görüntülemeyi başardım. Böyle harika bir deneyim yaşadığım için çok mutluyum." diye konuştu.




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.