Sivas'ta yarıyıl tatili başladı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ve Şarkışla ilçelerinde okullarda karne heyecanı yaşandı.Ulaş'ta ilçe merkez ve köylerde eğitim gören bin 204 öğrenci karne sevinci yaşadı.Yenikarahisar Mehmet Ali Demet Ortaokulu ve Ulaş İlkokulu'nda...

21 Ocak 2022 Cuma 14:04
Sivas'ta yarıyıl tatili başladı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ve Şarkışla ilçelerinde okullarda karne heyecanı yaşandı.

Ulaş'ta ilçe merkez ve köylerde eğitim gören bin 204 öğrenci karne sevinci yaşadı.

Yenikarahisar Mehmet Ali Demet Ortaokulu ve Ulaş İlkokulu'nda düzenlenen karne törenine Kaymakam Alparslan Sözen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mücahit Gül, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Mehmet Yaşar Atila, İlçe Emniyet Amiri Komiser Yavuz Yılmaz ve şube müdürleri katıldı.

Kaymakam Sözen, öğrencilerden yarıyıl tatilinde dinlenmelerini ve kitap okumalarını istedi.

- Şarkışla

Şarkışla'da Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk İmam Hatip Ortaokulu, Aşık Veysel İlkokulu ve Döllük Şehit Oğuz Yorulmaz İlkokulu'nda karne töreni düzenlendi.

İlçe genelinde 7 bin 373 öğrencinin karne sevinci yaşadığını belirten Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, "Öğrencilerimizin sevinçlerine ortak olmak için buradayız." dedi.

Döllük köyü Şehit Oğuz Yorulmaz İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım töreninde ise sınıf öğretmeni Abdulmelik Şeker öğrencilere karne hediyesi olarak sınıfta pişirdiği kestaneleri ikram etti.

Şeker, "Birleştirilmiş 4 sınıfta 13 öğrencimiz var. Okulun son gününde böyle bir etkinlik yapalım istedik. Sobada pişirdiğimiz kestaneleri çocuklarımıza ikram ettik." ifadelerini kullandı.

Törenlere Kaymakam Gökhan Dolaş, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Özgür Cengiz, Emniyet Müdür Vekili Tugay Keten ve şube müdürleri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.