Sivas'ta yıkılan istinat duvarı otomobile zarar verdi

SİVAS (AA) - Sivas'ta üzerine istinat duvarı yıkılan otomobilde hasar oluştu.Ece Mahallesi 4. Sokak'taki evin önünde park halinde bulunan Niyazi Pektaş'a ait 58 YA 834 plakalı otomobilin bagaj kısmının üzerine istinat duvarı yıkıldı.Pekcan...

23 Ekim 2021 Cumartesi 09:58
Sivas'ta yıkılan istinat duvarı otomobile zarar verdi

SİVAS (AA) - Sivas'ta üzerine istinat duvarı yıkılan otomobilde hasar oluştu.

Ece Mahallesi 4. Sokak'taki evin önünde park halinde bulunan Niyazi Pektaş'a ait 58 YA 834 plakalı otomobilin bagaj kısmının üzerine istinat duvarı yıkıldı.

Pekcan ve çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaptı.

Otomobilin arka kısmında hasar oluştu.

Olayın yaşandığı sokakta ikamet eden Ahmet Koşaroğlu, AA muhabirine, aracın sahibinin kiracıları olduğunu belirterek, "Burada daha önce metruk bir ev vardı. O evin enkazı kaldırıldı. Bu duvar da enkazdan kalan kısımdı. Duvarın yıkılmayan kısmı da büyük tehlike oluşturuyor. Burada çocuklar oynuyor. Yetkililer çözüm bulmalı." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.