Somali'deki terör saldırısında yaşamını yitiren Türk işçilerin cenazeleri Çorum’a gönderildi

ANKARA (AA) - Somali'deki terör saldırısında hayatını kaybeden Türk işçilerden Selami Aydoğdu ve Erdinç Genç'in cenazeleri ile aynı saldırıda yaralanan Ömer Aydoğdu Ankara'ya getirildi. Somali'nin başkenti Mogadişu'dan...

04 Ocak 2021 Pazartesi 00:04
Somali'deki terör saldırısında yaşamını yitiren Türk işçilerin cenazeleri  Çorum’a gönderildi

ANKARA (AA) - Somali'deki terör saldırısında hayatını kaybeden Türk işçilerden Selami Aydoğdu ve Erdinç Genç'in cenazeleri ile aynı saldırıda yaralanan Ömer Aydoğdu Ankara'ya getirildi.

Somali'nin başkenti Mogadişu'dan kalkan Cibuti aktarmalı Türk Hava Yollarına ait uçakla İstanbul Havalimanına, oradan da Ankara Esenboğa Havalimanına ulaştırılan cenazeler, ailelerine teslim edildi.

Ailesi tarafından havaalanından alınan Selami Aydoğdu'nun cenazesi, daha sonra Keçiören ilçesindeki evinin önüne getirildi. Burada yakınlarından ve komşularından helallik istendi, dualar okundu. Saldırıda yaranan baba Ömer Aydoğdu ile yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Aydoğdu'nun cenazesi, daha sonra Genç'in cenazesiyle defnedilmek üzere memleketleri Çorum'a gönderildi.

Somali'de 2 Ocak'taki terör saldırısında Türk işçiler Selami Aydoğdu ve Erdinç Genç hayatını kaybetmiş, Ömer Aydoğdu, Şakir Çetinkaya, Yavuz Ercan ve İmdat Uzuncaköse yaralanmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.