Sorgun Agahefendi İlkokuluna bilim sınıfı açıldı

YOZGAT (AA) - Sorgun Agahefendi İlkokulunda TANAP desteği ile Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik Sınıfı açıldı. Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik Sınıfı projesinin açılışında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin...

23 Ocak 2019 Çarşamba 16:00
Sorgun Agahefendi İlkokuluna bilim sınıfı açıldı

YOZGAT (AA) - Sorgun Agahefendi İlkokulunda TANAP desteği ile Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik Sınıfı açıldı.

Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik Sınıfı projesinin açılışında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, sınıfın Yozgat’ta bir ilk olduğunu belirtti.

TANAP Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları tarafından finanse edilen projenin, Agahefendi İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından yürütüldüğünü ifade eden Ekinci, "Proje, fen, teknoloji, matematik ve mühendislik alanlarını bünyesinde barındırarak bunlara bütüncül bir bakış açısı getiren bir sistemdir. Bu sistemle çocuklar, okul öncesinden itibaren fen ve matematiği ders olarak değil, hayatın bir parçası olarak görür, mühendislik becerilerini kullanarak ürün tasarlar." dedi.

Ekinci, proje ilgili ilk olarak öğretmenlere eğitim verildiğini sözlerine ekledi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.