Sorgun Belediye Başkanı Ekinci el sanatları kursunu ziyaret etti

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, Belediye, Halk Eğitim Merkezi ve İŞKUR iş birliğiyle açılan mesleki ve el sanatları kursuna katılan kadın kursiyerleri ziyaret etti.Ekinci, burada yaptığı açıklamada,...

20 Kasım 2020 Cuma 14:43
Sorgun Belediye Başkanı Ekinci el sanatları kursunu ziyaret etti

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, Belediye, Halk Eğitim Merkezi ve İŞKUR iş birliğiyle açılan mesleki ve el sanatları kursuna katılan kadın kursiyerleri ziyaret etti.

Ekinci, burada yaptığı açıklamada, belediye tarafından yer tahsisi yapılarak açılan meslek edindirme ve unutulmaya yüz tutmuş el sanatları kurslarının, kadınlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandığını söyledi.

Dikiş nakış, bakır işlemeciliği, çini, üç boyutlu rölyef gibi kurslara yaklaşık 75 kadın kursiyerin katıldığını aktaran Ekinci, "Hem meslek edinme hem de gün başına aldıkları ücret ile ev ekonomilerine katkı sağlıyorlar. İleriye dönük ise kalifiye personel yetiştirmiş oluyoruz. Kursiyerlerimiz eğitimlerini tamamladıktan sonra sertifikalarını da alacaklar ve kendileri içinde işlerini kurma fırsatı bulacaklar. Biz de belediye olarak kendilerine her türlü olanağı vermeye çalışacağız." dedi.

Kurslardan oldukça verim alındığını belirten kursiyerler de kendilerini ziyaret eden Ekinci'ye teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
BelediyeKursSorgunHEM
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.