Sorgun Belediyesi 3 bin aileye gıda yardımı yapacak

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesince ramazan dolayısıyla 3 bin aileye gıda kolisi dağıtımına başlandı.Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, içerisinde kuru baklagiller, şeker, çay, salça, yağ, makarna, kahvaltılık ürünler bulunan...

02 Nisan 2022 Cumartesi 14:01
Sorgun Belediyesi 3 bin aileye gıda yardımı yapacak

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesince ramazan dolayısıyla 3 bin aileye gıda kolisi dağıtımına başlandı.

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, içerisinde kuru baklagiller, şeker, çay, salça, yağ, makarna, kahvaltılık ürünler bulunan kolilerinin dağıtımına başlandığını belirtti.

Belediye olanakları ile hazırlanan kolilerin dağıtımının kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Ekinci, "Ramazan ayında her sene olduğu gibi bu sene de belediyemiz tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda kolisi yardımında bulunuyoruz. 4 kişilik bir ailenin 1 aylık ihtiyacını karşılayacak şekilde hazırlattığımız kolilerimizi hemşehrilerimize ulaştırmaya başladık. Amacımız ihtiyaç sahibi ailenin bütçesine biraz olsun katkı sağlamak." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.