Sorgun Belediyesi her gün 500 kişiye iftar yemeği verecek

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesi, ramazan ayı dolayısıyla iftar çadırı kurdu.Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, Şakir Efendi Şehir Meydanı'na kurulan iftar çadırında her gün bir hayırseverin desteği ile 500 kişiye iftar yemeği...

31 Mart 2022 Perşembe 17:54
Sorgun Belediyesi her gün 500 kişiye iftar yemeği verecek

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesi, ramazan ayı dolayısıyla iftar çadırı kurdu.

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, Şakir Efendi Şehir Meydanı'na kurulan iftar çadırında her gün bir hayırseverin desteği ile 500 kişiye iftar yemeği verileceğini söyledi.

Ramazan ayının ilk iftarını kendisinin vereceğini aktaran Ekinci, "Ramazan birlik ve beraberliğin pekiştiği, paylaşmanın arttığı bir aydır. Bu mübarek ayda imkanı olmayan vatandaşlarımızın faydalanması için 500 kişinin rahatlıkla iftar yemeğini yiyebileceği çadırımızı hizmete sunuyoruz. Sevginin, kardeşliğin, paylaşmanın ve barışın adı ramazan ayının ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, vatandaşlarımızı iftar soframıza bekliyoruz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.