Sorgun Belediyesince 2. Çocuk Şenliği yapıldı

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesi tarafından düzenlenen 2'nci Çocuk Şenliği, Ahmet Uslu Dutluk Parkı'nda yapıldı.Program başlamadan şenlik alanını dolduran çocuklar, bir yandan güzel havanın tadını çıkarırken, bir yandan da gönüllerince...

26 Eylül 2021 Pazar 15:35
Sorgun Belediyesince 2. Çocuk Şenliği yapıldı

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesi tarafından düzenlenen 2'nci Çocuk Şenliği, Ahmet Uslu Dutluk Parkı'nda yapıldı.

Program başlamadan şenlik alanını dolduran çocuklar, bir yandan güzel havanın tadını çıkarırken, bir yandan da gönüllerince eğlendi.

Şenlikte konuşan Sorun Belediye Başkan Vekili Kazım Ergün, belediye olarak çocuklara çok önem verdiklerini ve onların bilinçli ve yararlı birer birey olarak yetişmelerine katkı sağlamak istediklerini söyledi.

Ne kadar büyürse büyüsün, anne ve babasının gözünde hala küçük kalan çocukların, ne kadar becerikli ve içlerinde ne büyük cevherler olduğunu görmek için onlara fırsatlar verilmesi gerektiğini ifade eden Ergün, onlara bu fırsatları verilmezse içlerindeki cevherin keşfedilemeyeceğini aktardı.

Konuşmanın ardından çocuklar, yüz boyama, zumba, zıp zıp top yarışı, trambolin, jimnastik oyunları ile eğlenirken, masallar dinleyip pamuk şeker yedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.