Sorgun Belediyespor’da transfer çalışmaları

YOZGAT (AA) – Türkiye Voleybol 1’inci Lig takımlarından Sorgun Belediyespor orta oyuncu Ali Samet İçmeğiz ile sözleşme imzalayarak kadrosunu güçlendirdi. Sorgun Belediyespor Kulüp Başkanı Hikmet Vural, AA muhabirine yaptığı açıklamada,...

12 Ağustos 2018 Pazar 11:10
Sorgun Belediyespor’da transfer çalışmaları

YOZGAT (AA) – Türkiye Voleybol 1’inci Lig takımlarından Sorgun Belediyespor orta oyuncu Ali Samet İçmeğiz ile sözleşme imzalayarak kadrosunu güçlendirdi.

Sorgun Belediyespor Kulüp Başkanı Hikmet Vural, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüp olarak çok iyi transferler yaptıklarını ve antrenör Ümit Terzi’nin tüm istediği oyuncuları kadrolarına dahil ettiklerini belirtti.

Bundan sonra söz sırasının teknik heyet ve voleybolcularda olduğunu ifade eden Vural, "Gerçekten çok iyi bir kadro kurduk. Bu kadroyla öncelikli hedefimiz play-off maçları, ardından da Efeler Ligi olacak. Ben oyuncularımıza ve teknik heyetimize güveniyorum." dedi.

Vural, Ali Samet İçmeğiz'in bir üst lige çıkmak için takıma büyük katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.