Sorgun Gençlik Merkezi gönüllüleri köy okulunu ziyaret etti

YOZGAT (AA) - Sorgun Gençlik Merkezi yöneticileri ve bir grup gönüllü genç, Karalık köyü ilk ve ortaokul öğrencilerini ziyaret etti. Sorgun Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Enver Taşkın, "Merkezim her yerde" projesi kapsamında ilçenin...

23 Şubat 2019 Cumartesi 13:20
Sorgun Gençlik Merkezi gönüllüleri köy okulunu ziyaret etti

YOZGAT (AA) - Sorgun Gençlik Merkezi yöneticileri ve bir grup gönüllü genç, Karalık köyü ilk ve ortaokul öğrencilerini ziyaret etti.

Sorgun Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Enver Taşkın, "Merkezim her yerde" projesi kapsamında ilçenin en uzak köy okuluna gittiklerini söyledi.

Taşkın, 10 kişilik gönüllü gençlerden oluşan grubun öğrencilere kalem hediye ettiğini ifade ederek, "Etkinlikte öğrencilerle okul bahçesinde halat çekme, sandalye kapma yarışmaları yaptık. Gitar eşliğinde söylediğimiz şarkılarla güzel bir gün geçirdik. Gençlik merkezi olarak bu tür etkinliklerimizi önümüzdeki günlerde de sürdüreceğiz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.