Sorgun Halk Kütüphanesi inşaatı tamamlanıyor

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesinin Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle yaptırdığı halk kütüphanesi inşaatında sona gelindi.Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, halk kütüphanesi inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu ve kısa...

24 Haziran 2022 Cuma 15:09
Sorgun Halk Kütüphanesi inşaatı tamamlanıyor

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesinin Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle yaptırdığı halk kütüphanesi inşaatında sona gelindi.

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, halk kütüphanesi inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu ve kısa bir süre sonra hizmete açılacağını söyledi.

Ekinci,"Halk kütüphanesinin projesini kendim çizdim. Hem mimari açıdan hem de kullanışlılık bakımından her ayrıntısına dikkat ettim. Şu anda kütüphane inşaatımızda sona yaklaşmış durumdayız. İnşallah en kısa zamanda tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız." dedi.

Kütüphanenin, mimari özellikleri ile Sorgun'un tarihinde önemli yer edineceğini belirten Ekinci, bu merkezin, kitapların dünyasında kaybolmayı sevenlerin uğrak yeri olacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.